Читај ми!

Ђоковић се повукао и са турнира у Дохи

После егзибиционог турнира у Абу Дабију, најбољи српски тенисер Новак Ђоковић одустао је и од учешћа на турниру у Дохи.

Повреда лакта, која га је одвојила од терена на шест месеци, није санирана до краја, због чега ће Новак пропустити још један турнир.

"Ситуација са лактом, нажалост, није се променила у односу на јуче. И даље осећам бол. Зато сам принуђен да одустанем од такмичења на турниру у Дохи, који је прошле године проглашен за најбољи турнир из серије 250", поручио је Ђоковић.

Он је додао да му је жао што неће играти у Катару где има пуно навијача и много успеха.

"Памтим многе мечеве, попут финала прошле године против Ендија Марија. Атмосфера на стадиону је одлична, а организација је на највишем нивоу. Све ће ми то недостајати. Међутим, после детаљних консултација са лекарима, одлучили смо да је најбоље да наставим са терапијама и третманима лакта".

Према његовим речима тек када буде 100 одсто спреман наступиће на турнирима.

"Надам се да ће то ускоро да се догоди. Желео бих и да се захвалим свима на стрпљењу и разумевању", закључио је Новак.

Први гренд слем у сезони Аустралијан опен, на коме би Ђоковић могао да се врати на терен, одржава се од 15. до 28. јануара.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи