Повратак шампиона, Ђоковић стартује против Баутисте Агута

Новак Ђоковић свој први меч после паузе игра против Роберта Баутисте Агута из Шпаније у полуфиналу егзибиционог турнира у Абу Дабију. Меч се игра у петак око 16.00 часова. Директан пренос је на нашем Другом програму и преко лајв стриминга на порталу РТС-а.

Дуго очекивани повратак Новака Ђоковић на терен. Иако је у питању егзибициони турнир, видећемо у каквој је форми Новак и какав траг је оставила шестомесечна пауза. Противник по мери за први меч, упорни Шпанац Роберто Баутиста Агут.

Новак је био слободан у првом колу, а Шпанац је до полуфинала дошао победом над Андрејем Рубљовом од 2:0, по сетовима 7:5, 6:2.

Светски тениски шампионат Мубадала је егзибициони турнир који се од 2009. године одржава у Абу Дабију. Овим такмичењем практично почиње нова тениска сезона, иако се не игра за АТП поене, већ за шампионски чек на 250.000 долара.

Јубиларно, десето издање привлачи велику пажњу светске тениске јавности због наступа дугогодишњег светског броја један Новака Ђоковића, чији повратак на терен после скоро полугодишње паузе са нестрпљењем очекујемо.

Новак је троструки шампион турнира на коме није до сада изгубио ниједан меч, јер је после три узастопне титуле предао Марију финале 2015. због болести.

У првом полуфиналу састаће се Аустријанац Доминик Тим и Јужноафриканац Кевин Андерсон. Тај меч почиње у 14.00 часова, директан пренос је на нашем Другом програму. После овог меча на терен излазе Ђоковић и Баутиста Агут.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи