Мари није спреман за Аустралију?

Британски медији се питају да ли је Енди Мари, који због повреде није играо још од јула, спреман за турнире у Аустралији.

Медији на Острву, конкретно Дејли мејл, преноси да је велико питање да ли ће Мари уопште отпутовати у Мелбурн.

Мари је тренутно у Британији, а изгледа да је окаснио, односно померио пут за Аустралију, због чега се медији на Острву питају да ли ће некадашњи број 1 уопште наступити на Отвореном првенству Аустралије.

Мари због повреде није играо званичан меч још од средине јула, када је наступио на Вимблдона, али из његовог тима уверавају да ће бити потпуно спреман за Аустралију, и да жели, пре Гренд слема, да наступи на турниру у Бризбејну који почиње 1. јануара.

Шкот месецима покушава да санира повреду и на све начине покушава да избегне одлазак код хирурга. 

У новембру је играо хуманитармни меч са Роџером Федерером у Глазгову, и тада је деловало да га повреда и даље мучи, подсећају британски медији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи