Јанковићева заустављена у првом колу

Јелена Јанковић није успела да препроди прво коло Ју-Ес опена. Боља од ње била је Чехиња Петра Квитова резултатом 2:0, по сетовима 7:5, 7:5.

Јанковићева није искористила своје шансе нарочито у другом сету. Чехиња је имала више концентрације у одлучујућим моментима и стигла је до тријумфа после велике борбе и 92 минута игре.

После равноправне борбе на старту меча и резултата 2:2, Квитова је прва дошла до брејка предности, а потом и до вођства од 5:2. Јелена успева да се врати у сет, након освојеног свог сервиса одузима противницин, а потом долази до изједначење - 5:5.

Међутим, како да је изгубила снагу после велике борбе, губи наредна два гема за коначних 7:5 у првом сету.

На старту другог сета Јелена долази до раног брејка. Након велике борбе за сваки поен, предност је изгубила у четвртом гему када противница успева да изједначи на 2:2. Нови брејк предности наша тенисерка осваја у седмом гему, а потом је уз доста муке освојила свој сервис - 5:3.

Јанковићева је при резултату 5:4 сервирала за сет, али противница јој одузима сервис за изједначење 5:5. Потом Квитова уз још један брејк осваја наредна два гема за коначних 7:5 у другом сету.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи