Кеш: Ђоковић ће опет бити конкурентан, али не као Федерер

Некада четврти тенисер света Пет Кеш сматра да ће Новак Ђоковић имати успешан повратак после повреде, али не толико као што је имао Роџер Федерер.

Ђоковић је због повреде лакта, због које је према сопственом признању имао проблема годину и по дана, завршио сезону и вратиће се на терен почетком 2018. године.

"Сви знамо колико је снажан и какав је атлета Новак, желимо сви опет да га видимо. Потребно је време да се опорави, годину дана или више, за такве повреде нема лека. Доктор му је наредио да се одмори после невероватних година, за разлику од ове, када је био слаб", рекао је Кеш за Би-Би-Си.

Кеш, победник Вимблдона 1987. године, мисли да је Новак изгубио неке своје најјаче врлине.

"Потребно је време да врати интензитет. Не верујем да ће бити као Федерер, који је освајао гренд слемове одмах по опоравку од повреде, али ће опет играти на високом нивоу. Ђоковићев стил је сличан као код осталих тенисера на туру, само што је спремнији, флексибилнији и ментално снажнији. Вероватно је изгубио два од три своја врхунска квалитета, али верујем да ће бити спреман и конкурентан када се врати", закључио је Кеш.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи