Ђоковић против Бердиха, борба за полуфинале

Новак Ђоковић игра против Чеха Томаша Бердиха меч четвртфинала Вимблдона. Меч почиње око 18.00 часова. Директан пренос је на Првом програму РТС-а, као и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Новак Ђоковић има прилику да се домогне новог полуфинала Вимблдона. Без изгубљеног сета стигао је до четвртфинала, што улива додатно самопоуздање нашем тенисеру. Задатак нимало лак, дуел са старим знанцем Томашом Бердихом.

Додатни проблем Ђоковићу представља повреда рамена, која је дошла до изражаја током меча осмине финала против Адријана Манарина. Наш тенисер је рекао да ту повреду одавно вуче, али да се нада да ће бити санирана, такође и да је довде стигао са истом том повредом.

Ђоковић и Бердих до сада су се састали 27 пута. Наш тенисер је убедљив у међусобном скору, славио је победу у 25 дуела. Последњи пут су играли прошле године, такође у четвртфиналу, на Мастерсу у Канади, победио је Новак са 2:0 (7:6, 6:4).

Наш тенисер је у осмини финала био бољи од Француза Адријана Манарина резултатом 3:0 (6:2, 7:6, 6:4). Док је његов противник, дан раније, савладао Аустријанца Доминика Тима са 3:2 (6:3, 6:7, 6:3, 3:6, 6:3).

Сусрет између Новака Ђокоивћа и Томаша Бердиха постављен је за други на терену број један, одмах иза дуела Жила Милера и Марина Чилића. Програм на овом терену почиње у 14.00 часова, тако да би дуел нашег и чешког тенисера требало да почне око 16.00 часова.

Директан пренос меча је на Првом програму РТС-а после 16.00 часова, а сусрет можете пратити и путем лајв стриминга на нашем порталу.

У осталим четвртфиналним мечевима, које можете пратити на нашем Другом програму, састају се: Енди Мари - Сем Квери, Жил Милер - Марин Чилић (14.00) и Роџер Федерер - Милош Раонић (не пре 16.00). 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи