Ђоковић: Мечеви су све тежи

Новак Ђоковић рекао је после победе над Манарином да је задовољан због проласка у наредну рунду, као и да су мечеви на турниру све тежи како се ближи крај. Повреду рамена вуче већ неко време, не би требало да прави веће проблеме.

"Био је тежак и напоран дан јуче за обојицу. Чекали смо цео дан да изађемо на терен. Али тако је – како је... Данас смо успели да одиграмо меч на Централном терену, који има кров, и да без обзира на кишу која је падала напољу одиграмо несметано овај меч. Срећан сам због уласка у наредну рунду", рекао је Новак после меча.

Ђоковић није дозволио противницима да освоје сет на четири меча на овогодишњем Вимблдону.

"Нисам изгубио сет на трави ове сезоне. Добро се осећам на терену, врло сам мотивисан да догурам што је даље могуће на овом, једном од мојих омиљних турнира. Надам се да ћу успети у овом ритму", каже Новак.

Новак је у финишу меча затражио лекарску помоћ због проблема са раменом.

"Видећемо... То је нешто што вучем дуго, али успевам да играм и са том повредом, што је најзначајније", са осмехом одговара Новак.

Наредни противник је Томаш Бердих, против којег Ђоковић има 25 победа и само два пораза у каријери, а чешки тенисер игра одлично у Лондону ове године.

"Он на трави може добро да одигра. Победио ме је овде 2010. године у полуфиналу. То му је можда и омиљена подлога, има одличан сервис, удара лопту јако... Он је на туру већ 15 година, у самом је врху, зна како се играју тако важни мечеви. Мечеви су све тежи и тежи што се турнир ближи крају, покушаћу да дам све од себе", каже Ђоковић.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи