Ђоковић преко Манарина у четвртфиналу Вимблдона

Ђоковић – Манарино 3:0 (6:2, 7:6, 6:4). Новак Ђоковић савладао је Адријана Манарина у осмини финала Вимблдона, па ће се за пласман међу четири најбоља на лондонској трави борити са Томашом Бердихом.

Иако са даном закашњења, Новак Ђоковић је у четвртфиналу Вимблдона. Српски тенисер у три сета је био бољи од Адријана Манарина, па ће у среду играти против Томаша Бердиха за пласман у полуфинале такмичења.

Новак је лако стигао до првог сета (6:2), да би се највећа борба водила у другом сету. Новак је први дошао до брејка, Манарино узвратио, па је победника тог дела игре одлучио тај-брејк, у којем је Ђоковић био бољи (7:5).

Трећи сет протекао је у доминацији српског тенисера, који брзо прави брејк, држи свој сервис до краја меча и стиже до 6:4, уједно и меча.

Малу сенку на победу Ђоковића бацила је повреда српског тенисера у финишу меча, када је физиотерапеут морао да интервенише због повреде десног рамена.

Меч између Ђоковића и Бердиха на програму је у среду, а победник ће у полуфиналу играти против бољег из дуела између Роџера Федерера и Милоша Раонића.

Ток меча: 

15.24 – Крај меча, Новак је добио трећи сет са 6:4 и пласирао се у четвртфинале такмичења.

15.12 – Води Новак са 4:3 у трећем сету, али мора да затражи помоћ физиотерапеута. Ђоковић има проблема са раменом десне руке. 

14.57 – Српски тенисер и у трећем сету први долази до брејка, води са 2:1 и сервира. 

14.42 – Новак добија тај-брејк резултатом 7:5 и сада води са 2:0 у сетовима.

14.34 – Имао је Ђоковић брејк предности, Манарино узвратио истом мером, па ће победника другог сета одлучити тај-брејк. 

13.50 – Новак Ђоковић, са два брејка, скоро па рутински осваја први сет против Француза Манарина (6:2).

13.10 – Почео је меч, Новак први сервира... 

13.05 – Два тенисера су изашла на Централни терен на загревање.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи