Ђоковић: Мекинро увек без длаке на језику, али његове речи нисам доживео лично

Коментаре Џона Мекинроа у којима га је упоредио са Тајгером Вудсом због проблема које је голфер имао у приватном животу, најбољи српски тенисер Новак Ђоковић каже да није доживео лично.

После меча са Адамом Павлашеком, у којем је 22-годишњем Чеху дозволио да узме само пет гемова, Новак Ђоковић се накратко осврнуо на провокативне коментаре Џона Мекинроа, када је проблеме српског тенисера упоредио са проблемима легенде голфа Тајгера Вудса.

„Чуо сам за то. Џон, као и било ко други на свету, има пуно право да каже шта год жели. И ја то поштујем. Посебно што долази од Џона, зато што је он неко ко је заслужио то право због тога ко је и шта је урадио за овај спорт и шта и даље представља као некадашња легенда која је врло активна на туру“, истакао је Ђоковић за Гардијан.

Потом се осврнуо на чињеницу да је Мекинро упоредио његов пад са падом Тајгера Вудса, али и на то што није нагласио да је некада најбољи играч голфа имао проблема са законом, лечио се од болести зависности, а недавно је ухапшен због вожње под дејством алкохола.

„Он (Мекинро) је познат по таквим коментарима. Није га брига да ли је политички коректан, већ каже оно што мисли. Заиста нисам доживео његове речи лично. Увек сам се лепо слагао са Џоном. Нисам сигуран да ли је то његово мишљење, критика или нешто друго. Ипак, на крају поштујем све што каже“, навео је Ђоковић.

На питање новинара да ли има имало истине у ономе што Мекинро говори, српски тенисер је рекао да га ти коментари нису погодили.

„Има право да каже шта хоће. Не морам да се сложим са тим, али то је његово право. Не знам на основу чега је то рекао или на основу чега је направио то поређење“, истакао је Ђоковић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи