Друго коло Вимблдона: Новак против Павлашека, Душан против Федерера

Четвртог дана тениса на Вимблдону, на терене ће два преостала српска такмичара. Новак Ђоковић око 14 часова игра меч другог кола против Чеха Адама Павлашека, док ће Душан Лајовић негде око 18 часова укрстити рекете са Роџером Федерером. Преносе мечева са Вимблдона пратите на Другом програму РТС-а, као и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Новак Ђоковић без већих проблема пласирао се удруго коло трећег гренд слема у сезони, пошто му је Словак Мартин Клижан током другог сета предао меч због повреде.

У другом колу Ђоковић не би требало да има тежи посао против мало познатог чешког тенисера Адама Павлашека, тренутно 136. играча на АТП листи.

Меч се игра на Терену број један, први је по распореду и требало би почне око 14 часова.

Други српски представник Душан Лајовић имаће много тежи задатак да се пласира у треће коло, пошто ће му противник на Централном терену бити Роџер Федерер.

И Федерер је у првом колу одиграо нешто више од једног сета, пошто му је Александар Долгополов предао меч, док је Лајовић у првом колу са 3:0 (6:4, 6:4, 6:4) савладао Грка Стефаноса Циципаса.

Мечеве са Вимблдона можете пратити на нашем Другом програму, као и путем лајв стриминга на нашем порталу. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи