Читај ми!

Јелена убедљиво до трећег кола

Српска тенисерка Јелена Јанковић савлдала је Немицу Јулију Гергес са 6:3, 6:4 у другом колу Отвореног првенства Аустралије. Наредна противница наше тенисерке биће Рускиња Светлана Кузњецова.

Након тријумфа у првом колу над Немицом Ларом Зигмунд Јелена је уписала још једну убедљиву победу на турниру, дан њеном сународницом Јулијом Гергес.

Јанковићева је до тријумфа стигла након једног часа и 30 минута игре и тако се по први пут од Вимблдона 2015. године пласилала у треће коло на неком грен слем турниру.

Јелена је од старта меча напала противницу и у оба сета прва стизала до брејка али је као и многим претходним ситуацијама дозволила противници да се олако резултатски врати у дуел.

Ипак у финишима сетова конентрација наше тенисерке је била на нивоу, играла је сигурније и боље од противнице уз добар први сервис, па је оба сета рутински привела крају и сасвим заслужено славила. Немица је имала више винера али и 44 неизнуђене грешке наспрам Јелениних 15.

Најбоља српска тенисерка ће се у наредном колу састати са Рускињом Светланом Кузњецовом, која је била боља од Џејми Фурлис из Аустралије 6:2, 6:1.


 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи