Читај ми!

Морезмо напустила репрезентацију Француске због трудноће

Некадашња прва тенисерка света Амели Морезмо поднела је оставку на функцију селекторке Фед куп репрезентације Француске због трудноће.

Морезмо је неочекивану информацију објавила дан пошто је Француска у финалу Фед купа поражена са 2:3 од Чешке.

Она је рекла да због трудноће и порођаја у априлу неће бити у могућности да предводи репрезентацију у наредној години.

Морезмо је додала да до данас није рекла тенисеркама да је трудна како би оне биле 100 одсто концентрисане на финале Фед купа.

Амели Морезмо се први пут породила у августу прошле године када је родила сина. Она је функцију селектора Француске обављала од 2013. године, а истовремено је и од 2014. до маја ове године била тренер Британца Ендија Марија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи