Читај ми!

Ђоковић против Тима отвара завршни турнир у Лондону

Новак Ђоковић у првом колу завршног турнира у Лондону игра против Аустријанца Доминика Тима. Турнир почиње у недељу 13. новембра и трајаће до следеће недеље, 20. новембра. Меч је заказан за 15.00 часова. Директне преносе мечева пратите на каналима РТС-а и нашем интернет порталу.

Новак Ђоковић поход на пету везану титулу у О2 арени почиње против деветопласираног на АТП листи, Аустријанца Доминика Тима. У истој групи, која носи назив „Иван Лендл", касније играју Гаел Монфис и Милош Раонић.

Првог дана турнира играју се и мечеви првог кола у дубл конкуренцији. Пре Новаковог меча, од 13.00 часова, састаће се браћа Боб и Мајк Брајан са Иваном Додигом и Марселом Мелом. После меча нашег тенисера, играју Џејми Мари у пару са Бруном Соарешом против Трета Хуреја и Макса Мирнија.

Програм првог дана, од 21 час, затварају Монфис и Раонић.

Другог дана такмичења, у понедељак 14. новембра, на програму су мечеви у групи „Џон Мекинро", у којој се налазе Енди Мари, Стен Вавринка, Кеи Нишикори и Марин Чилић.
Први ће на терен Стен Вавринка и Кеи Нишикори (15.00), а програм ће затворити Мари и Чилић (21.00).

Свака победа у групи доноси 200 бодова, победа у полуфиналу 400, а у финалу 500 бодова, што значи да Ђоковић, који је последње четири године освајао овај турнир, а укупно пет пута у каријери, има шансу да врати на позицију број 1 на АТП листи.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи