Читај ми!

Мари престигао Ђоковића, Раонић предао полуфинале

Британац Енди Мари је светски број један, пошто се без борбе пласирао у финале Мастерса у Паризу, јер му је Милош Раонић предао полуфинални дуел. Мари ће у недељном финалу играти против Американца Џона Изнера.

Мари ће се од понедељка по први пут у каријери наћи на првој позицији АТП ранг-листе, пошто му је Канађанин Милош Раонић данас предао меч полуфинала Мастерса у Паризу.

Мари ће тако од понедељка бити на првом месту АТП ранг-листе, пошто ће имати пет бодова више од Новака Ђоковића. Он ће бити званично први Британац који је био светски број један од 1973. од када АТП листа постоји.

Он је са 29. година други најстарији тенисер који је први пут постао лидер на АТП листи. Рекордер је и даље Џон Њукомб, коме је то пошло за руком 1974. године као тридесетогодишњаку. 

Раонић је меч полуфинала предао без борбе због повреде. Енди Мари ће се у финалу турнира у Паризу у недељу играти с Американцем Џоном Изнером који је са 6:4 и 6:3 победио Чилића.

Канађанину пукао мишић

Милош Раонић је открио да је предао меч Ендију Марију јер му је покидан бутни мишић.

"Јутрос сам имао проблема са буђењем и било ми је тешко да устанем из кревета. Урадио сам неке тестове, али и магнетну резонанцу. Нашли су да ми је покидан десни бутни мишић. Нажалост, нисам био у стању да играм против Ендија", рекао је Раонић у Паризу.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи