Читај ми!

Ђоковић наставља поход дуелом са Чилићем

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић четвртфиналним мечом са Марином Чилићем наставља поход ка одбрани прошлогодишње титуле у Паризу. Ток дуела можете пратити у директном преносу око 16.00 на нашем Првом програму и у лајв стриму на сајту РТС-а.

Новак Ђоковић се пласирао у четвртфинале Мастерс турнира у Паризу, пошто је после преокрета у осмини финала победио Бугарина Григора Димитрова у три сета – 4:6, 6:2 и 6:3.

Наредни ривал на путу до финала је Хрват Марин Чилић, десети на листи најбољих тенисера, који је у два сета, са 6:3, 7:6 (9) победио Давида Гофана.

Ђоковић и Чилић су до сада играли 14 мечева, од којих је у сваком победио наш најбољи тенисер, али у свету тениса већ одавно нема великих фаворита када су у питању тенисери са врха листе најбољих. Тога је свестан и Новак Ђоковић, који је то и истакао у својим изјавама после меча са Димитровим.

"Како напредујем на турниру, тако је квалитет све виши и сваки меч је све битнији. Сутра играм против Чилића, једним од топ-10 играча, који је у изврсној форми. Некако је природно очекивати да се форма уздиже како одмиче овај турнир, није први пут да пролазим кроз ово", рекао је Ђоковић.

Очекује се да меч Ђоковића и Чилића почне око 15.45, а можете га пратити у директном преносу на нашем Првом програму и у лајв стриму на сајту РТС-а.  

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи