Ђоковић се повукао са турнира у Пекингу због повреде лакта

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић због повреде лакта ипак неће учествовати на турниру у Пекингу, саопштили су организатори турнира.

"Врло сам тужан што ове године нећу моћи да се такмичим на Отвореном првенству Кине. Опорављам се и даље од повреде лакта и саветовано ми је да не играм док се стање не поправи довољно да могу да се такмичим. Наставићу опоравак и надам се да ћу моћи да се вратим турнирима што је пре могуће", поручио је Ђоковић.

Он је четвороструки узастопни шампион Пекинга, а овај турнир је освајао укупно је шест пута, са савршеним учинком од 29 победа без пораза.

"Кинески опен ми је један од најомиљенијих турнира. Имао сам много успеха овде, освојио сам шест титула. Волим да се такмичим пред страственим кинеским навијачима и радујем се будућим одласцима у Пекинг", рекао је Ђоковић.

Организатори турнира, који почиње 3. октобра, пожелели су Ђоковићу брз опоравак.

Први играч са АТП листе већ дуже време има проблеме са разним повредама, а има проблема и са општом исцрпљеношћу организма.

Требало би да Ђоковић игра у Шангају на мастерсу који почиње 10. октобра.

Новак Ђоковић тренутно борави у Београду и у петак ће имати тренинг отворен за медије. Тада ће се вероватно више сазнати о његовом здравственом стању.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи