Читај ми!

Троицки у другом колу у Ченгдуу, Лајовић и Зимоњић елиминисани

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у друго коло турнира у кинеском граду Ченгду, пошто је рано јутрос, у наставку дуела који је прекидан због кише, победио 17-годишњег Норвежанина Каспера Руда са 6:3, 7:6 (7:4). Наредни противник Маркос Багдатис.

Меч је јуче прекинут при вођству Србина (6:3, 3:2), који је цео посао завршио за укупно 78 минута игре.

Троицки се у наредној рунди састаје са Маркосом Багдатисом, биће то њихов седми судар, а Кипранин води са 5:1.

Српски тенисер био је успешан и у дублу, пошто је заједно са Аустралијанцем Ником Кирјосом био бољи од Американца Џејмса Серетанија и Аустралијанца Филипа Освалда 6:3, 6:2, за само 49 минута игре.  

Наш други представник на турниру у мушкој појединачној конкуренцији Душан Лајовић није успео да се пласира у друго коло пошто је изгубио од трећег носиоца Бугарина Григора Димитрова 7:6 (7:1), 6:4. Први међусобни дуел српског и бугарског тенисера трајао је 91 минут.

У конкуренцији парова Ненад Зимоњић и Британац Доминик Инглот су такође поражени у првом колу од Индијаца Пурава Раџе и Дивиџа Шарана 6:2, 6:4 у мечу који је трајао само 57 минута. 

Турнир у Ченгдуу игра се за наградни фонд од 840.915 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи