Читај ми!

Јанковићева: Ако буде требало играћу сва три меча!

Српска тенисерка Јелена Јанковић рекла је да ће, ако буде требало, играти сва три меча против Шпаније у првом колу Светске групе Б Фед купа и да верује у победу. Дуел између Србије и Шпаније почиње у суботу у 13.00 часова у Краљеву. Директан пренос мечева на каналима РТС-а.

Тениска репрезентација Србије игра за викенд у Краљеву против Шпаније у првом колу Светске групе Б Фед купа. Дуел ће у суботу од 13 часова почети Бојана Јовановски и Гарбиње Мугуруза, а после тога на терен излазе Јелена Јанковић и Карла Суарез Наваро.

Јанковићева је последњи пут играла против Наварове 2013. године на турниру у Пекингу, када је победила са 6:0, 6:0.

"То у овом тренутку ништа не значи. Чула сам да је повређена, али очекујем тежак посао. Спремна сам на све изазове. Ако буде требало играћу сва три меча. Селекција Шпаније је изузетно јака, али ми се не предајемо, верујемо да можемо до циља, а то је победа", рекла је Јанковићева после жреба.

"Увек дајем максимум када играм за Србију, тако ће бити и сада. Драго ми је да смо у Краљеву, одушевљени смо гостопримством, једва чекамо да изађемо на терен. Надамо се да ће тирбине бити пуне и да ћемо уз помоћ публике остварити победу против Шпаније", рекла је Јанковићева.

Другог дана такмичења у недељу од 13 часова играће се мечеви Јанковић - Мугуруза и Јовановски - Суарез Наваро. После синглова играће се меч у дублу, а пријављене су Ивана Јоровић, Нина Стојановић, Лара Аруабарена и Лурдес Домингез Лино.

Селекторка Србије Татјана Јечменица Јевтић рекла је да ће се екипа борити до последњег даха за победу : "Имамо право измене, видећемо да ли ће ово бити коначан распоред. Припреме смо максимално обавили, девојке су спремне, атмосфера у тиму је изузетна, као и гостопримство које уживамо у Краљеву. Велико хвала Краљевчанима и свим људима који су дали све од себе да се осећамо срећно, насмејано и мотивисано за рад и победу. Борићемо се до последњег даха, верујемо у најбоље", рекла је Татјана Јечменица Јевтић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару