Честитке Ђоковићу

Председник Владе Србије Александар Вучић честитао је Новаку Ђоковићу освајање шесте титуле шампиона на Отвореном првенству Аустралије. На тријумфу у Мелбурну, Ђоковићу су честитали и председник Србије Томислав Николић, председница Парламента Маја Гојковић, министар спорта Вања Удовичић, градоначелник Београда Синиша Мали и председник Републике Српске Милорад Додик.

Председник Владе Србије Александар Вучић честитао је Новаку Ђоковићу освајање шесте титуле шампиона на Аустралијан опену у Мелбурну, истакавши да је српски тенисер још једном доказао да су упорност и предан рад сигуран пут до успеха.

"Ако се по јутру дан познаје, и ова година ће бити једна у низу у којој ћете исписати нове странице историје тениса", написао је Вучић у честитки.

Премијер је додао да му је част да Ђоковићу, у име владе и грађана Србије, упути најискреније честитке поводом освајања шесте титуле на Аустралијан опену.

На освајању шесте титуле у Мелбурну, Ђоковићу је честитао и председник Србије Томислав Николић.

Председник Николић је у честитки истакао да су Ђоковића до свих досадашњих па и овог успеха довели неисцрпан труд и преданост, као и решеност да се бори до краја.

"Поново је доказао да је најбољи тенисер света и пример свима у Србији, како се жељом, радом и вером у себе може доћи, а у његовом случају и дуго одржати на врху", истиче се у честитки.

Новаку су тријумф честитали и председница Парламента Маја Гојковић, министар спорта Вања Удовичић, градоначелник Београда Синиша Мали и председник Републике Српске Милорад Додик.

"Сјајном игром и фантастичном победом свим љубитељима спорта, и у Републици Српској, приуштили сте незаборавне тренутке, и све нас, који за Вас навијамо, још једном учинили поносним и срећним. Желим Вам пуно спортске среће, успеха и побједа", наведено је у Додиковој честитки.

 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару