Читај ми!

Виктор без грешке до трећег кола

Виктор Троицки у трећем колу Отвореног првенства Аустралије, пошто је савладао Американца Тима Смичека са 3:0 (6:4, 7:6, 7:6). У наредном колу, Троицки игра против Милоша Раонића.

Виктор Троицки је у трећем колу Отвореног првенства Аустралије, пошто је савладао Американца Тима Смичека са 3:0, по сетовима 6:4, 7:6 (7:5), 7:6 (7:4).

Виктор Троицки је играо одличан тенис и изашао као победник из дуела пуног обрта и неизвесности у готово сва три сета.

Иако Тим Смичек заузима 108. место на АТП листи и до сада никада није играо против Троицког показао се као равноправан противник а на крају су одлучиле нијансе у најкритичнијим моментима меча.

Троицки је добро почео меч против ривала са којим никада није играо. Већ у другом гему имао је две брејк лопте, али их није искористио. У четвртом гему је успео да дође до брејка, али тек после пете брејк лопте.

Виктор је након тога освојио гем на свој сервис и повео са 4:1, да би обојица тенисера после тога чувала свој сервис. У деветом гему, међутим, Смичек је направио брејк и смањио на 5:4, али га није одбранио, пошто је Троицки узвратио брејком и добио први сет са 6:4.

Троицки је у другом сету искористио прву прилику за брејк, али му је противник одмах узвратио и смањио на 2:1. Пошто су обојица тенисера чувала свој сервис, сет је отишао у тај-брејк, у коме је репрезентативац Србије био успешнији и добио је са 7:5, искористивши своју трећу сет лопту.

Обојица играча су играла јако добро трећи сет, пошто ниједан ривалу није дозволио ни шансу да дође до брејка. То је трајало до седмог гема, када су играчи "разменили" брејкове, тако да је и трећи сет отишао у тај-брејк и поново је Троицки био сигурнији и добио са 7:4. 

У наредном колу, Троицки ће играти против Милоша Раонића, који је у три сета савладао Томија Робреда. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару