Читај ми!

Вилијамс: Радује ме доследност у игри

Америчка тенисерка Серена Вилијамс рекла је да је после данашње победе у другом колу Аутралијан опена највише радује доследност у њеној игри. Противница Серене Вилијамс у трећем колу биће Рускиња Дарија Касаткина, 69. тенисерка света. Касаткина је недавно победила Венус Виљамс у Окланду.

"Мислим да сам била веома фокусирана током целог меча. Највише ме је обрадовала доследност, мислим да нисам направила много грешака", рекла је Вилијамс након меча.

Најбоља тенисерка света пласирала се у треће коло Отвореног првенства Аустралије, пошто је на Род Лејвер арени победила Су-Веј Хсије из Тајвана у два сета, 6:1, 6:2.

Она је дуелом у другом колу стигла до 79. узастопног меча у главном жребу Аустралијан опена.

"Све је овде почело. Ово је место где сам одиграла свој први гренд слем, баш на овом терену, и идем даље. То је велика част", рекла је Вилијамс, која је на првом гренд слем турниру дебитовала 1998. године.

Противница Серене Вилијамс у трећем колу биће Рускиња Дарија Касаткина, 69. тенисерка света. Касаткина је недавно победила Венус Виљамс у Окланду.

"Неће бити лако. Ако неко победи Венус значи да стварно игра добро. Наравно, тражићу савете од сестре. Бићу спремна", навела је Серена Вилијамс, која брани титулу на Аустралијан опену.

Серена Вилијамс је прошле године освојила титуле на Аустралијан опену, Вимблдону и Ролан Гаросу, а за велики Гренд слем недостајала јој је само победа на Отвореном првенству САД. Њу је на том турниру у полуфиналу елиминисала Италијанка Роберта Винчи.

Новинаре је занимало да ли нада ревашу на Аустралијан опену.

"Увек. Није важно с ким играм. Победила или изгубила увек постоји следећи пут, следећи меч, и за мене и за противницу", навела је она.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 27. јун 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару