Читај ми!

Одличан старт Лајовића

Српски тенисер Душан Лајовић прошао је у друго коло Аустралијан опена након што му је Американац Сем Квери предао меч при резултату 2:2 у сетовима - 6:7 (5:7), 4:6, 6:4, 6:2. У другом колу Душан Лајовић играће са победником дуела између Словака Мартина Крижана и Шпанца Роберта Баутисте.

Српски тенисер Душан Лајовић је одличном игром сјајно парирао Сему Кверију, 58. играчу са листе најбољих, који је после више од два сата игре предао меч нашем тенисеру.

На почетку меча се чинило да ће Американац однети још једну убедљиву победу, јер је први сет добио у тај-брејку а потом потврдио предност и у другом сету. Онда је Лајовић начинио преокрет, вратио се у меч и са два добијена сета изједначио на 2:2 вративши дуел на почетак. Међутим, Сем Квери, због повреде, није могао да настави меч па се наш тенисер пласирао у друго коло Аустралијан опена.

У другом колу Душан Лајовић играће са победником дуела између Словака Мартина Крижана и Шпанца Роберта Баутисте.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 22. јун 2024.
35° C

Коментари

Izbor
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
А фудбал?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?