Читај ми!

Киша прекинула Троицког и Марија, наставак у недељу

Меч између Виктора Троицког и Ендија Марија у западном Лондону, прекинут је због кише при резултату 3:3 у првом сету. Српски тенисер је повредио раме пре самог прекида. Меч се наставља у недељу.

19.50 - Званично, меч се наставља у недељу. 

19.20 - Челници турнира ће пружити још једну шансу небу над Лондоном, у 19.45. Уколико не буде било услова за игру, меч ће дефинитивно бити настављен сутра. 

19.05 - Баш тако, меч ће се наставити сутра, преноси британски Телеграф

18.55 - Судећи по фотографијама из Енглеске, пре ће доћи судњи дан у западни Лондон, него што ће се наставити тениски меч...

18.43 - Играчи су се вратили на терен, делује да Троицки нема проблема са раменом, преносе британски медији, али је киша поново почела да пада.

18.20 - Полуфинални меч између Троицког и Марија прекинут је у првом сету због кише. Меч је прекинут у седмом гему, при резултату 3:3, на брејк лопту Мареја. Још увек нема информација из Лондона када ће меч бити настављен.

Поен пре него што је меч прекинут, на једну од две брејк лопте за Британца, Троицки је повредио лево раме након пада на траву, те му је указивана лекарска помоћ.

17.45 - Почео је меч у Квинсу. 

17.35 - Према последњим информацијама, меч почиње за десетак минута. 

17.00 - Ново померање, очекује се почетак око 17.30. 

15.45 - Меч ће почети око 17 сати. 

Виктор је до полуфинала турнира у у Квинсу, у Лондону, стигао победом над Џоном Изнером од 2:0 у сетовима 7:6, 6:3 за сат и 13 минута игре.

Троицки ће у полуфиналу турнира, који се игра на трави и важи као једна од припрема за Вимблдон, играти против Британца Ендија Марија.

Биће то њихов седми међусобни дуел, а српски тенисер је изгубио свих шест сусрета.

Турнир у Квинсу игра се за наградни фонд од 1.696.645 евра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару