Читај ми!

Фед куп, Крунићева отвара дуел са Парагвајем

Дуелом Александре Крунић и Веронике Кепеде Ројг у суботу ће у Новом Саду започети меч тениских репрезентација Србије и Парагваја у плеј-офу за попуну Светске групе Б Фед купа, одређено је жребом. Наше тенисерке спремне да пруже свој максимум и стигну до тријумфа.

Дуел Крунић–Ројг почиње у суботу од 13 часова у хали Спенс у Новом Саду, а после њих две на терен ће изаћи Ана Ивановић и Монсерат Гонзалес.

У недељу од 13 часова играће Ивановић–Ројг, а после њих Крунић–Гонзалес.

Дуел ће се завршити мечом дублова, а најављено је да ће играти Јелена Јанковић и Ивана Јоровић против Веронике Кепеде Ројг и Монсерат Гонзалес.

Јечеменица: Неизвесно је да ли ће Јанковићева играти

Селектор женске тениске репрезентације Србије Татјана Јечменица рекла је да је због повреде неизвестан наступ Јелене Јанковић у дуелу против Парагваја.

"Ана Ивановић ће играти први, а Јелена Крунић други меч из разлога што је Јанковићева ровита. Још увек је неизвесно да ли и када ће изаћи на терен. Жреб је очекиван, знали смо које ће играчице играти и само је било питање која ће прва на терен", рекла је Јечеменица.

Јанковићева је изјавила да се још није опоравила од повреде и да постоји велики ризик уколико жели да игра.

"Још се опорављам од повреде, нисам 100 одсто спремна и сваки дан идем на терапије. У овом тренутку најбоље је што ће Крунићева наступати, иако се још увек не зна до последњег момента. Боље је да игра тенисерка која је здрава, него повређена. Видећемо како ће се све одвијати, повреда је свежа и велики је ризик да изађем на терен. Даћу све од себе да заиграм", навела је Јанковић.

Ана Ивановић додала је да се радује што ће се меч играти у Новом Саду и поручила да се терен налази у одличном стању.

"Није ми битно да ли играм први или други меч, можда је боље када стартујеш јер знаш тачан термин. Мислим да је већи проблем то што не познајемо тенисерке из Парагваја јер нико од нас није имао искуства са њима. Покушаћемо да се прилагодимо максимално. Давно нисам играла у Новом Саду и узбуђена сам због тога", закључила је Ивановићева и додала да се нада се да ће публика доћи у великом броју.

Српска тенисерка Александра Крунић рекла је да није изненађена што је добила прилику испред Јелене Јанковић да наступа против Парагваја у ФЕД купу и додаје да је спремна за дуел са Вероником Кепеде Ројг.

"Нисам изненађена што сам у тиму за суботу... Чула сам за Јеленину (Јанковић) повреду и пре него што је она дошла у екипу, јер сам пратила турнир у Чарлстону. Спремна сам да играм, да дам све од себе и то је све што очекујем, има других који ће очекивати остало од мене", рекла је Крунићева.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару