Читај ми!

Краљевчани се спремају за Дејвис куп

У сусрет Дејвис купу, који је у граду на Ибру до сада највећи догађај, Краљевчани чине све да улепшају град, али и да олакшају сналажење у самом граду и окружењу онима који дођу на овај догађај.

Раније него што је уобичајено, почело је уређење града, како би почетком марта, када се очекује да пристигне највише гостију, град имао нов, лепши изглед.

Радници градске "Чистоће", ових дана улепшавају град. Током јесени уређени су прилази граду, градски паркови, а ових дана уређују Трг.

"За овај круг планирамо засад ружа и сетву траве, при чему ће руже ће бити у контејнерским садницама и нажалост неће имати цвета. Планирамо да уредимо паркове, да покупимо лишће уколико га има, грање и надам се да ће то бити јако лепа слика града која ће отићи у етар са овог догађаја", каже Миљана Зиндовић директорка ЈКП "Чистоћа".

Велики проблем града су и пси луталице, тако да ће их наредних дана надлежне службе уклањати са улица.

"То су власнички пси и најмањи је број оних паса о којима брине ЈКП "Чистоћа", каже директорка овог предузећа. Она још апелује на све несавесне држаоце паса и мачака да се придржавају одлуке о држању, и склоне своје псе са наших улица.

За све оне који ће у време тениског меча боравити у Краљеву, Туристичка организација покреће  сајт ради лакшег сналажења у граду. А део тога ће бити и инфо пулт који  ће се налазити у самој хали.

"Ми се надамо да ће моћи да пронађу све што им је најнеопходније, како би успели да максимално проживе та три, четири дана у Краљеву, и да осете све добробити града", каже директор Туристичке организације Краљева Драган Рајчић.

На грађанима је да савесним понашањем допринесу лепом изгледу града, не само у време Дејвис купа већ, како кажу, и касније.

rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 333 465

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару