Читај ми!

Вимблдон: Ана изгубила први сет, меч прекинут

Ивановић - Лисицки 0:1 (4:6, 1:1, прекид). Меч између Ане Ивановић и Сабине Лисицки прекинут због мрака при резултату 1:1 у другом сету. Први сет припао немачкој тенисерки, наставак меча у понедељак.

Меч српске тенисерке Ане Ивановић и Сабине Лисицки у трећем колу Вимблдона прекинут је због мрака при вођству Немице од 1:0 у сетовима.

Лисицки је у првом сету славила са 6:4, док је у другом резултат био 1:1.

Овај меч требало би да буде настављен у понедељак, јер је традиционално прва недеља на Вимблдону слободан дан.

Ивановићева и Лисицки до сада су играле само једном, ове године на турниру у Штутгарту када је славила српска тенисерка.

Овако је протекао кишни дан у Лондону:

22.03 - Меч између Ане Ивановић и Сабине Лисицки прекинут је при резултату 1:1 у другом сету. 

21.48 - Ана Ивановић губи први сет од Сабине Лисицки, резултатом 6:4. Рани брејк Немице Ана није успела да врати иако је за то имала неколико прилика. 

21.01 - Почео меч на вимблдонском терену број један између Ивановићеве и Лисицки.

20.50 - Ализ Корне елиминисала је Серену Вилијамс са Вимблдона резултатом 2:1. На реду је меч између Ане Ивановић и Сабине Лисицки. 

20.01 - Ализ Корне осваја сет против Серене Вилијамс (тренутно 1:1 у сетовима), па се Анин меч помера за 20.45...

19.12 - Стала је кипа у Лондону, тенисери се враћају на травнате терене. Ипак, киша је направила велике проблеме организаторима, па се очекује да меч између Ане Ивановић и Сабине Лисицки почне око 20 часова. Дубл и микс мечеви заказани за суботу отказани су. 

18.50 - И дање киша у Лондону... У међувремену, завршен је још један меч на Централном терену, Марија Шарапова савладала је Американку Риске са 6:3, 6:0. Следећи меч играју Роџер Федерер и Колумбијац Хиралдо. 

17.15 - Поново пада киша у Лондону, игра се само на Централном терену, где је Рафаел Надал савладао Казакстанца Кукушкина са 3:1 у сетовима. Према последњим информацијама, меч између Ане Ивановић и Немице Сабине Лисицки неће почети пре 17.30.

14.20 - Киша која је падала током преподнева коначно је престала и почели с мечеви на свим теренима. Вероватно ће бити малих померања у терминима појединих мечева. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару