Читај ми!

Фантастични Надал у финалу!

Надал - Мари 3:0 (6:3, 6:2, 6:1). Рафаел Надал фуриозном игром декласирао Ендија Марија и пласирао се у финале Ролан Гароса, где га очекује Новак Ђоковић. Надал ће се у недељу борити за девети трофеј на француском грен слему.

Рафаел Надал играће у недељу финале Ролан Гароса, пошто је изузетно убедљиво са 3:0 у сетовима савладао Британца Ендија Марија. Надал је тако заказао дуел са Новаком Ђоковићем, који је у првом полуфиналном мечу савладао Ернеста Гулбиса са 3:1.

Од првог до последњег поена на "Шатријеу", Надал је диктирао темпо и нити у једном тренутку није дозволио Марију да се понада да може до најбољег резултата у Паризу.

Како је време одмицало, Надал је био све сигурнији, о чему говори податак да је меч трајао сам сат времена и 40 минута, а да је "Апач" ривалу препустио укупно шест гемова у мечу.

Надал ће тако у недељу против Ђоковића играти за свој девети трофеј на париској шљаци, а после тријумфа над Маријем, Шпанац је и даље остао на само једном поразу у својој каријери на Ролан Гаросу (Седерлинг 2009. године). 

17.54 - Рафаел Надал осваја и трећи сет резултатом 6:1 и за сат и 40 минута игре добија меч против Ендија Марија. Рафаел Надал ће у финалу играти против Новака Ђоковића, који је са 3:1 победио Ернестса Гулбиса. 

17.43 - Мари осваја почетни гем у трећем сету, али Надал прави серију од четири освојена гема и сасвим је близу пласмана у финале Ролан Гароса. 

17.20 - Фуриозан завршетак другог сета за Рафаела Надала, који осваја три узастопна гема и осваја други део игре резултатом 6:2. 

17.09 - Занимљив меч гледамо у другом сету. Надал поново успева да направи брејк, али Мари узвраћа истом мером. 

16.48 - Рафаел Надал осваја први сет против Марија резултатом 6:3. Боља игра шпанског тенисера резултирала је једним брејом, који је био довољан за освајање првог сета. 

16.34 - Бољи почетак меча за Надала, који прави брејк и води у првом сету са 4:1. 

16.14 - Почео други полуфинални меч на Ролан Гаросу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару