Читај ми!

Мелбурн, дан десети: Федерер преко Марија у полуфинале!

Роџер Федерер победио Ендија Марија са 3:1 у сетовима и пласирао се у полуфинале. У конкуренцији јуниорки на Отвореном првенству Аустралије Ивана Јоровић и Нина Стојановић стигле до полуфинала. Рафаел Надал се пласирао у полуфинале савладавши Григора Димитрова.Радванска и Цибулкова у полуфиналу.

12.58 - Завршен је спектакуларан меч између Федерера и Марија - Швајцарац је победио са 3:1 и плаисрао се у полуфинале Аустарлијен опена. Четврти сет освијио је резултатом 6:3.

11.59 - Не предаје се Шкот! Освојио је трћи сет након тај-брејка 7:6 (8:6) и смањио предност Швајцарца на 1:2.

11.00 - Некадашњи број један игра врло добро и долази на сет од победе и пласмана у полуфинале - други сет је освојио резултатом 6:4. Мари се прилично мучи на терену.

10.10 - Роџер Федерер осваја први сет против Ендија Марија са 6:3.

09.10 - Српска тенисерка Ивана Јоровић и Британка Кејти Бултер пласирале су се у полуфинале Отвореног првенства Аустралије у јуниорској конкуренцији, пошто су у Мелбурну савладале домаће представнице Лизет Кабрера и Зои Хивес са 7:6 (7:4), 7:5. Њихове наредне противнице биће Најкта Бејнс и Оливија Тјандрамулиа из Аустралије.

09.00 - Пласман у полуфинале дубла изборила је и Нина Стојановић која је у пару са Рускињом Анастасијом Комардином била боља од мађарско-британске комбинације Фани Столар/Изабел Валас са 6:3, 6:3. Стојановићева и Комардина ће се у борби за улазак у финале састати са првим носиоцима Анхелином Калинином из Украјине и Елизабетом Куличковом из Русије.

09.00 - Шпанац Рафаел Надал пласирао се у полуфинале Отвореног првенства Аустралије у тенису пошто је у Мелбурну савладао Григора Димитрова из Бугарске са 3-6, 7-6 (7-3), 7-6 (9-7), 6-2. Противник Надалу у полуфиналу биће победник дуела Роџер Федерер (Швајцарска) - Енди Мареј (Британија) који ускоро почиње. У полуфинале првог Грен слем турнира сезоне још јуче су се пласирали Швајцарац Станислас Вавринка и Томаш Бердих из Чешке.

08.50 - Српска тенисерка Ивана Јоровић пласирала се у четвртфинале Отвореног првенства Аустралије у јуниорској конкуренцији пошто је у Мелбурну савладала Италијанку Јасмину Паолини са 6:2, 6:2. Противница Јоровићевој у мечу за улазак у полуфинале биће Кинескиња Зијуе Сун која је победила Кејти Болтер из Британије са 6:2, 6:4.

07.00 - После Канађанке Ежени Бушар и Кинескиње Ли На, у полуфинале Отвореног првенства Аустралије у тенису које се одржава у Мелбурну, јутрос су се пласирале Агњешка Радванска из Пољске и Словакиња Доминика Цибулкова. Радванска је савладала браниоца титуле, Викторију Азаренку из Белорусије са 6-1, 5-7, 6-0, док је Цибулкова била боља од Румунке Симоне Халеп: 6-3, 6-0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару