Париз уживо: Радванска елиминисала Ану Ивановић

Агњешка Радванска победила Ану Ивановић са 2:0 у сетовима и елиминисала је са Ролан Гароса. Виктор Троицки поражен од Жоа-Вилфреда Цонге са 3:0. Зимоњић и Троицки испали у дублу. Јелена Јанковић и Ненад Зимоњић успешни у микс дублу са својим партнерима.

22.22 - Српски тенисер Виктор Троицки и Италијан Андреа Сепи поражени су данас у другом колу Ролан Гароса у конкуренцији дублова од Шпанаца Марсела Гранољерса и Марка Лопеса са 2:0 у сетовима (6:3, 6:2).  

21.29 - Готов је меч, Ана Ивановић је елиминисана са Ролан Гароса. Агњешка Радванска славила је после два сета - 2:0 (6:2, 6:4) 

21.15 -  Радванска прва прави брејк у шестом гему другог сета али Ивановић одмах узвраћа. Тренутно је 4:3 за Радванску а Ана је на сервису. 

20.50 - Ана Ивановић изгубила је први сет у мечу са Агњешком Радванском са 2:6. Пољакиња је много боље и сугурније ушла у меч, игра стабилно и два пута је одузела сервис српској тенисерки.

20.15 - Ненад Зимоњић и Катарина Среботник пласирали су се у следеће коло мешовитих дублова након победе над комбинацијом Лим/Шарди са 2:0 у сетовима (6:3, 7:6). 

20.10 - Почео је меч измећу српске тенисерке Ане Ивановић и  Пољакиње Агњешке Радванске. 

18.41 - Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће у осмини финала Ролан Гароса против Немца Филипа Колшрајбера сутра око 13 сати, саопштили су организатори Отвореног шампионата Француске. Дуел Ђоковића и Колшрајбера планиран је као други на централном терену "Филип Шатрије", одмах после меча у женској конкуренцији између Италијанке Франческе Скијавоне и Белорускиње Викторије Азаренке. 

18.00 - Српска тенисерка Јелена Јанковић и Индијац Леандер Паес пласирали су се у друго коло микс дубла на Ролан Гаросу, пошто су данас на старту такмичења савладали Галину Воскобојеву из Казахстана и Италијана Данијелеа Браћалија са 7:5, 6:3. Наредни ривали Српкињи и Индијцу биће Американка Лиезер Хубел и Бразилац Марсело Мело. 

17.11 - Виктор Троицки је и у трећем сету положио оружје пред расположеним Цонгом (3:6), па је Ролан Гарос за њега завршен.

16.51 - Српски тенисер Ненад Зимоњић и Француз Жилијен Бенето нису успели да се пласирају у осмину финала Ролан Гароса у конкуренцији дублова, пошто су данас у другом колу поражени од Немца Кристофера Каса и Аустријанца Оливера Мараха са 4:6, 7:5, 6:1. Кас и Марах ће у борби за четвртфинале играти против најбољег пара на свету, браће Мајка и Боба Брајана из САД.

16.30 - Жо-Вилфред Цонга осваја и други сет, и то идентичним резултатом (3:6). Пред Троицким је сада заиста много посла у покушају да преокрене резултат.

15.51 - Жо-Вилфред Цонга сасвим заслужено, након доминације у готово сваком тениском аспекту, осваја први сет. Троицки ће морати да подигне ниво своје игре уколико жели до позитивног резултата данас.

15.42 - Млади српски тенисер Никола Милојевић успешно је стартовао на Ролан Гаросу у конкуренцији јуниора, пошто је данас у првом колу победио Аутралијанца Омара Џасику са 6:1, 6:1. Милојевић је постављен за другог носица на турниру, а у наставку такмичења играће против Јапанца Наоки Никагаве, који је победио Британца Лука Бамбриџа са 6:3, 4:6, 6:4. Други српски представник на турниру Ласло Ђере игра у првом колу са Аргентинцем Педром Качином, док се у конкуренцији јуниорки Нина Стојановић састаје са америчком представницом Џејми Леб. Ти мечеви на програму су у понедељак.

15.40 - Јелена Јанковић и њена партнерка у дублу Мирјана Лучић-Барони из Хрватске нису успеле да се пласирају у четвртфинале Ролан Гароса, пошто су изгубиле од четвртих носилаца, Рускиња Елене Веснине и Екатерине Макарове 0:2 у сетовима (6:7, 4:6). Још је непознато ко ће бити противнице Весниној и Макаровој у четвртфиналу, пошто у том делу жреба још није одигран ни дуел другог кола, Кристина Младеновић-Галина Воскобоева и Светлана Кузњецова-Флавија Пенета. Боље из тог дуела ће у осмини финала играти против грузијско-пољског пара Оксана Калашникова-Алисија Росолска, а победнице тог меча ће у четвртфиналу играти против Веснине и Макарове.

15.25 - Почео је меч између Виктора Троицког и Жоа-Вилфреда Цонге.

Осмог дана на Ролан Гаросу Србија ће имати двоје представника. На терен ће Ана Ивановић и Виктор Троицки.

Први меч, по програму, би требало да буде онај у коме ће Троицки укрстити рекет са Жоом-Вилфредом Цонгом. Очекивани почетак је око 15 часова, на централном терену „Филип Шатрије".

Ана Ивановић се у осмини финала састаје са Агњешком Радвањском, и овај сусрет затвара програм на терену „Сузан Ленглен".

Ивановићева игра врло добро на Ролан Гаросу, са много самопоуздања. Меч са Радвањском ће, међутим, бити прави испит за њу. Ово ће бити њихов јубиларни десети међусобни дуел, и бољи скор има Пољакиња - 6:3. Ове године, у Дохи, Радвањска је славила са 6:1, 7:6.

На другој страни, Троицки и Цонга су до сада играли шест пута, са изједначеним учинком. Последњи дуел одиграли су почетком године у Мајамију када је Француз победио са 7:6, 6:3. Цонга је добио и оба претходна дуела на шљаци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару