Читај ми!

Јелена у "свом стилу"

Јелена у "свом познатом стилу" савладала Американку Мелани Удин са 6:4, 5:7, 6:4 на старту турнира у Чарлстону. Наредни ривал Францускиња Каролин Гарсија.

Јелена Јанковић пласирала се у друго коло ВТА турнира у Чарлстону, пошто је на старту савладала Американку Мелани Удин са 6:4, 5:7, 6:4.

Меч је трајао скоро три сата, а Јанковићева је у свом добро познатом стилу, са много брејкова и изгубљених сервиса, спашених брејк и сет лопти, дошла до првог тријумфа против Американке, у трећем међусобом дуелу, и то искористивши тек пету меч лопту.

Јанковићева ће се у другом колу турнира који је освојила 2007. године састати са Францускињом Каролин Гарсија, која је на старту била боља од Јужноафриканке Шанел Шеперс са 7:6 (6), 6:4.

Јанковићева касније вечерас поново излази на терен, у дублу са Немицом српског порекла Андреом Петковић, против Францускиње Кристине Младеновић и Чехиње Луси Сафарове.

Турнир у Чарлстону, на зеленој шљаци, игра се за наградни фонд од 795.707 долара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
33° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије