Читај ми!

Нолету самопуздање на нивоу

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић после јутрошњег пласмана у осмину финала Индијан Велса рекао је да није забинут због малог пада у игри против Италијана Фабија Фоњинија. Ђоковић је савладао Фоњинија са 6:0, 5:7, 6:2, али је после убедљиво добијеног првог сета дозволио Италијану да се врати у меч.

Ђоковић је освојио 10 од првих 11 гемова, пре него што је Фоњини, 36. играч света, успео да се поврати у меч и избори се за трећи сет.

"Самопоуздање ми је на високом нивоу због серије победа коју имам ове године. Све је добро функционисало. Одиграо сам лош гем на 4-2 у другом сету, направио неколико неизнуђених грешака и вратио га у меч. Нисам забринут. Био сам у оваквим ситуацијама и раније, нарочито на почетку турнира, када покушавам да се навикнем на подлогу", рекао је Ђоковић.

Он је додао да је Фоњини одиграо добро и да га је током меча терао да се труди како би дошао до тријумфа.

 

"Фабио је добар играч на овој подлози, натерао ме је да освајам поене. На крају сам урадио шта је било потребно. Победа је ту и осећам се добро", поручио је Ђоковић.

Србин ће у осмини финала играти против бугарског тенисера Григора Димитрова, који је јутрос савладао Аустралијанца Метјуа Ебдена са 6:4, 6:4.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије