Читај ми!

Немоћни Јанко

Јанко Типсаревић поражен у другом колу Индијен Велса од Летонца Ернеста Гулбиса са 2:0 по сетовима 6:2, 6:0. Противнику било потребно само 49 минута да реши меч у своју корист.

Јанков потпуно индиспонирани. Наш тенисер није имао решења за игру Летонца. Једноставно није био његов дан. Ништа није полазило за руком нашем асу. Деловао је немоћно, све његове покушаје противник је неутралисао и стигао до убедљивог тријумфа.

У првом сету Јанко је још и пружао некакав отпор. Летонац је до брејка дошао у четвртом гему и повео са 3:1. У наредном гему Типсаревић пропушта прилику да одузме сервис противнику. Потом Гулбис успева да уз још један брејк добије први сет са 6:2.

Очекивао се Типсаревићев одговор. Међутим, уследио је тоталан пад. Безидејна игра игра нашег тенисера. Противник то користи и експресно добија сет са 6:0.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије