Читај ми!

Анин сјајан старт

Наша тенисерка лако пребродила прву препреку на Индијен Велсу. Ана Ивановић је савладала Американку Таунсендову са убедљивих 2:0 по сетовима 6:1, 6:2. Наредна противница је Немица Бартел.

Одлична игра наше тенисерке. Од самог старта Ана је наметнула свој стил игре, диктирала темпо и лако сломила отпор Американке. Таунсендова је тек из шестог покушаја успела да освоји свој сервис и то јој више није полазило за руком. Много гемова је решавано на разлику тако да је резултат можда и превисок. Ипак, Ана је била била боља у одлучујућим трнуцима и стигла је до заслужене победе. Меч је трајао 76 минута.

Силовито је кренула Ивановићева, уз три брејка долази до убедљивих 5:0. Тада противница успева да врати један брејк. Међутим, већ у наредном гему Ана стиже до новог брејка и осваја први сет са 6:1.

 У другом делу игре након брејка и Аниног вођства од 2:0 Таунсендова успева да узврати и изједначи на 2:2. Ипак то је било све што смо видели од Американке у овом мечу. Уз два брејка, Ивановићева осваја четири гема у низу за коначних 6:2 у другом сету.

Наредна противница наше тенисерке је Немица Мона Бартел.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије