Читај ми!

Кузњецова прејака за Јелену

Јелена Јанковић завршила такмичење у Индијан Велсу већ после првог меча. Иако је одиграла фантастичан први сет, наша тенисерка поражена од Светлане Кузњецове са 6:0, 2:6, 5:7.

Српска тенисерка Јелена Јанковић завршила је учешће на Инијан Велсу већ после свог првог наступа поразом од Рускиње Светлане Кузњецове са 2:1, по сетовима 0:6, 6:2, 7:5.

Јелена је фуриозно кренула. За само 32 минута игре успела је да "почисти" противницу са терена не дозволивши јој да узме нити један гем.

У другом сету, друга прича. Уместо да "доврши" ривалку Јанковићева почиње са осцилацијама у игри и дозвољава Кузњецовој да се у потпуности врати у меч.

У трећем, одлучујућем сету водила се прва борба. Обе тенисерке теже су долазиле до прилика за брејк. У десетом гему Јелена је спасила брејк лопту на сервис Кузњецове, само два гема касније није имала снаге да то понови. Меч је трајао два сата и четири минута.

Ово је био њихов 12. међусобни дуел и резултат је сада изједначен. Јелена је пре доласка у Индијан Велс освојила турнир у Боготи. 

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије