Читај ми!

Ноле и Јанко слободни, Виктор на Гофина

Ђоковић и Типсаревић слободни у првом колу Индијан Велса, Троицки опет против Белгијанца Давида Гофина. Ноле и Мари у истој половини жреба.

Српски тенисери Новак Ђоковић и Јанко Типсаревић слободни су у првом колу турнира у Индијан Велсу, док ће Виктор Троицки играти против Белгијанца Давида Гофина, одлучено је данас жребом у Калифорнији.

Новак ће у другом колу играти против бољег из дуела између Италијана Фабија Фоњинија и Словенца Аљажа Беденеа, а наредни противник највероватније биће му Бугарин Григор Димитров.

Најбољи тенисер света налази се у истој половини жреба са Британцем Ендијем Маријем, што значи да би, ако све протекне по плану, могли да се састану у полуфиналу.

Типсаревић је девети носилац, а у другом колу чека га победник меча између Шпанца Фелисијана Лопеза и једног од квалификаната. У случају победе против Лопеза, противник у наставку такмичења могао би да му буде Италијан Андреас Сепи.

У том делу жреба налазе се Швајцарац Роџер Федерер и Шпанац Рафаел Надал, а њихов међусобни дуел могућ је већ четвртфиналу турнира.

Троицки и Гофин до сада су се састајали два пута, скор је изједначен, а последњи пут славио је српски тенисер у Дејвис купу са 3:2. Уколико буде успешан, Троицки би у другом колу играо против Немца Флоријана Мајера.

Турнир у Индијан Велсу игра се за наградни фонд од 5.030.408 долара, а победник ће добити чек на 1.000.000 долара и 1.000 АТП бодова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије