Читај ми!

Торнадо Јелена

Српска тенисерка Јелена Јанковић пласирала се у четвртфинале ВТА турнира у Куала Лумпуру, пошто је у другом колу победила Американку Џил Крејбас просто је, попут торнада, одувавши са терена са само два изгубљена гема 6:2, 6:0.

Меч је трајао само 65 минута, а Крејбас ни у једном тренутку није представља озбиљног ривала српској тенисерки.

Јанковићева је први сет освојила за мање од пола часа игре пошто је на старту два пута одузела сервис Американки и повела са 3:0.

Четрнаеста тенисерка света је до краја првог сета сигурним сервисом дошла до предности.

У другом сету Јанковићева је наставила у истом ритму, али није дозволила својој противници да освоји ниједан гем, па је за сат и пет минута обезбедила пласман у четвртфинале.

Јанковићева је постављена за другог носиоца на турниру, а у четвртфиналу ће играти против Јапанке Ајуми Морите.

Српска и јапанска тенисерка играле су само један меч до сада, 2009. године у ФЕД купу, и тада је славила Јелена Јанковић.

ВТА турнир игра са за наградни фонд од 220.000 долара, а победница ће освојити чек на 37.000 долара и нових 280 бодова на ранг-листи.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи