Читај ми!

У среду Јанко, Јелена и Ана

Јанко Типсаревић у среду стартује на АТП трниру у Марсеју, док Јелена Јанковић и Ана Ивановић играју мечеве другог кола на турниру у Дубаију. Јанков ривал је Белгијанац Гофин, Јелена против Пенете, Ана са Кириленковом.

Типсаревић је у Марсеју постављен за трећег носиоца и био је слободан на старту такмичења, а његов први ривал је квалификант, Белгијанац Давид Гофин, који заузима 164. место на светској ранг листи. До сада су одиграли један меч, ове године у Ченају (Индија), где је Србин славио резултатом 6:3, 3:6, 6:2.

Дуел између Типсаревића и Гофина на турниру вредном 576.000 евра на програму је после 18,30 сати.

Јанковић се после лаке стартне победе над Чехињом Петром Цетковском сутра у Дубаију од 11 сати по нашем времену састаје са Италијанком Флавијом Пенетом, 28. тенисерком са WТА листе. Први рекет Србије има позитиван скор против Италијанке и води са 5:2, али су два последња дуела припала Пенети.

Ивановићева је такође имала успешан старт у Дубаију, где је данас победила Италијанку Франческу Скјавоне, а сутра је између 12.30 и 13.30 сати очекује дуел против Рускиње Марије Кириленко, 22. тенисерке света.

У досадашњих пет међусобних мечева Српкиња је успешнија и води са 3:2.

Турнир у Дубаију игра се за наградни фонд од два милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи