Читај ми!

Дел Потро "одувао" Виктора

Српски тенисер Виктор Троицки није успео да се пласира у полуфинале турнира у Ротердаму јер је изгубио меч од Аргеннтинца Хуана Мартина дел Потра са 2:0 (6:0;6:2). У финалу Дел Потро игра против Томаша Бердиха.

Уморни Троицки, који је претходни меч завршио јутрос, начинио је две сервис грешке у одлучујућем делу првог сета и дозволио Дел Потру да у меч уђе са брејком предности.Аргентинац узима свој гем, а онда Виктор губи још један сервис и то без освојеног поена - 3:0 за Дел Потра, који све сигурније игра. Виктор не успева да поврати концентрацију па губи и трећи сервис а Дел Потро сигурно сет приводи крају у своју корист са 6:0.

У другом сету Троицки опет сервира први, наставља са грешлама и дозвољава нову предност Дел Потру. Аргентинац потврђује свој сервис, а Виктор успева да добије гем на свој сервис, 2:1 за Дел Потра.

Троицки покушава да се врати у меч на свом сервису , али му то не полази за руком против расположеног и агресивног Дел Потра који користи нову брејк шансу и води са 4:1, практично обезбеђујући победу у мечу.

После краће интервенције лекара Дел Потро се успешно враћа на терен и готово рутински добија свој сервис 5:1.На свој сервис Виктор успева са спасе једну сет-меч лопту, али му то други пут не полази за руком и Дел Потро добија меч са само једним изгубљеним гемом 2:0 (6:0 ;6:1).

Турнир у Ротердаму игра се за укупан наградни фонд од 1,5 милиона евра.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи