Читај ми!

Нема опуштања

Богдан Обрадовић уверен у победу над Шведском уочи одлучујућих мечева у недељу. Јанко очекује да ће он донети победу Србији. Швеђани одушевљени публиком у Нишу.

Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Богдан Обрадовић рекао је вечерас да је уверен у победу над Шведском уочи одлучујућих мечева у недељу у првом колу Светске групе.

"Са оптимизмом гледамо на наставак меча са Шведјанима сутра. Нећемо се опустити ни у једном тренутку. Наш дубл заслужује све честитке на борбености у данашњем дуелу", рекао је Обрадовић новинарима у Нишу.

Ненад Зимоњић и Јанко Типсаревић данас су изгубили са 3:2 од шведског дубла - Роберт Линдстед и Томас Брунструм. Претходно су у петак Типсаревић и Виктор Троики славили у мечевима сингла.

"Одлично смо почели меч и држали контролу у првом сету. Ипак, Шведјани су се вратили почетком другог сета. Од тог тренутка они су играли боље и добро сервирали, а у петом сету била је велика борба до последњег поена", казао је Зимоњић.

Јанко Типсаревић је додао да очекује да у сутрашњем првом мечу донесе Србији трећу, одлучујућу победу.

Селектор репрезентације Шведске Томас Енквист рекао је да су оба тима играла одлично.

"Линдстед је заиста одиграо на врхунском нивоу, а задовољан сам и Брунструмом који је дебитант. Веома сам срећан због данашње победе", навео је Енквист.

Роберт Линдстед рекао да је цео меч одигран у високом ритму.

"Имао сам сјајну подршку Брунструма, који је данас дебитовао за репрезентацију. Ово је био један од бољих мечева у мојој каријери", истакао је Линдстед.

Јохан Брунструм изјавио да је уживао у победи и у атмосфери у нишкој хали Чаир.

"Ово ми је био један од најважнијих дуела у каријери. Публика је заиста била невероватна. Битно је да смо освојили бод", закључио је Брунструм.

Сутра од 14 сати Типсаревић игра против Микаела Ридерстеда, а након тога Троицки ће одмерити снаге са Филипом Прпићем.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи