Читај ми!

Какво непријатно буђење

Шпански тенисер Рафаел Надал саопштио је на свом Твитер профилу да га је у петак ујутро изненада посетила антидопинг контрола.

"Замислите, контрола ми је дошла у 8,30 часова јутрос", написао је Надал на Твитеру, уз констатацију да је "очекивао летећу контролу". "После свега што се издешавало ове недеље, ово је било очекивано", рекао је Надал.

Шпански тенисер је био "главна допинг звезда" видео скеча којег је француски ТВ Канал плус емитовао почетком недеље.

У том прилогу се Надал, практично, оптужује да врхунске резултате постиже захваљујући допингу.

На то је реаговао шпански министар спорта који је упутио демарш свом француском колеги, а разматра се и могућност тужбе.

Шпанска тениска и бициклистичка федерација су такође најавиле да ће тужити француску ТВ станицу због увреде и злоупотребе њиховог лога.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи