Читај ми!

Идемо на Русију

Фед куп репрезентација направила je велики успех у Белгији, јер се први пут пласирала у полуфинале тог такмичења. Јунакиње тријумфа над Белгијом Бојана и Александра бурно су прославиле победу. Идемо на Русију, у Москву. Надам се да ћемо бити комплетни до априла", рекла је Крунићева.

Јунакиње тријумфа тениске репрезентација Србије над Белгијом Бојана Јовановски и Александра Крунић бурно су прославиле пласман нашег тима у полуфинале Фед купа, а Јовановски је истакла да је у данашњим мечевима била "мотивисана и позитивна".

Јовановски је победом у синглу над Кирстен Флипкенс изједначила резултат против Белгије на 2.2, а потом је у пару са Крунићевом изборила велику победу Србије за коначних 3:2.

"Пресрећна сам што сам добила сингл меч, који је био јако тежак након јучерашњег пораза од Викмајер. Била сам, међутим, доста позитивна и мотивисана да одиграм добро и успела сам. Што се тиче дубла, мислим да смо Александра и ја одиграле заиста веома добро, што ми је посебно драго када се узме у обзир да мало играм дубл", изјавила је тренутно 103. тенисерка са ЊТА листе.

Јовановски је истакла да без Крунићеве "не би могли вечерас ово да урадимо".

"Свака јој част што је после онаквог пораза у синглу ушла јако позитивна у одлучујући меч. Није грешила, у свим битним поенима је одиграла невероватне пасинге и волеје", казала је Јовановски.

Крунић је додала да је ово био тежак дан за српску Фед куп репрезентацију, али да су тенисерке очекивале да ће дубл одлучивати о победнику.

"Много ми је жао што се Јелена повредила, али хвала Богу што је ту Бојана која може да одигра најбољи тенис када је најпотребније. Што се мене тиче, сингл боље да нисам ни одиграла, али смо зато у дублу биле као треба. Мени је кренуо сервис тек у трећем сету", оценила је Крунићева.

"Мислим да смо комплетан тим, ако нам се придружи и Ана Ивановић бићемо још јаче. Зато, идемо на Русију у Москву, знам да тамо има много Срба, доћи ће да навијају. Надам се да ћемо бити комплетни до априла", поручила је Крунић.

Повређена Јелена Јанковић је са клупе бодрила другарице, а након победе је изјавила да су сви пресрећни због првог пласмана репрезентације Србије у полуфинале Фед купа.

"Веома сам поносна на девојке што су се бориле до краја и успеле данас да донесу две победе. Нажалост, нисам могла да изађем на терен, али тимски рад је био битан, небитно је ко је био у мечевима, важна је победа", рекла је Јанковићева.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи