Читај ми!

Повреда јача од Јелене

Стручни тим заједно са Јеленом Јанковић договорио да она не игра против Белгије у Фед купу због могућег погоршавања повреде мишића. Јелена се повредила током меча са Кирстен Флипкенс, али је и поред повреде, наставила дуел и на крају славила.

Лекар женске тениске репрезентације Србије Здеслав Милинковић рекао је данас да се стручни тим заједно са Јеленом Јанковић договорио да она не игра против Белгије у Фед купу због могућег погоршавања повреде мишића.

"Заједно са Јеленом и стручним тимом смо одлучили да она не игра, иако је инсистирала да игра и помогне тиму. Договорили смо се да због могућности погоршања повреде најпаметније да не игра. Видећемо каква ће бити ситуација, даље прогнозе ће се дати после ултразвука који ће се урадити сутра у Паризу", рекао је Милинковић у Белгији. Он је истакао да се Јелена Јанковић повредила током меча против Кирстен Флипкенс, али да је, поред повреде, наставила дуел и на крају победила.

"Током јучерашњег меча у другом сету, при наглом покрету осетила је оштар бол. Након гема прегледали смо је, она је инсистирала да настави да игра и упркос јаком болу завршила је меч и победила је", казао је лекар Фед куп тима Србије.

Он је додао да се ујутро код ње појавио "хематом величине длана".  "Предузето је одговарајуће лечење, али се током вечери бол одражавао. Ујутро је констатован хематом величине длана који је указивао да се ради о озбиљнијој повреди. Ултразвук је показао да није извесно да ли је излив крви или делимични расцеп мишића", рекао је Милинковић.

Уместо Јелене Јанковић на терен је изашла Александра Крунић која је изгубила од Јанине Викмајер са 2:0 (6:1, 6:0).

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи