Читај ми!

Бојана: Била сам стегнута

После дуела са белгијском тенисерком Јанином Викмајер у коме је поражена са 2:0 Бојана Јовановски је изјавила да је лоше почела меч и да је противница уз подршку публике била боља.

Српска тенисерка Бојана Јовановски рекла је данас после дуела са белгијском тенисерком Јанином Викмајер у коме је поражена са 2:0 (5:7 5:7) да је лоше почела меч и да је противница уз подршку публике била боља у пресудним тренуцима.

"Нажалост нисам успела данас да победим у мечу. Нисам имала разлога за притисак, али сам почела доста стегнуто. Имала сам своје шансе али је она одиграла врло добро у завршници оба сета и уз подршку публике била боља". рекла је Јовановски после меча. Она је додала и да ће покушати да на мечу у недељу пружи бољу игру и уз победу Јелене Јанковић реши дуел са Белгијом у корист Србије.

"Доста сам позитивна, дала сам све од себе данас и исто ћу учинити сутра и мислим да би сутра уз Јеленин тријумф могла да донесем победу Србији", казала је српска тенисерка.

Резултат Фед куп меча између Белгије и Србије после првог дана такмичења је 1:1. У првом мечу Јелена Јанковић савладала је са 2:0 Кирстен Флипкенс.

Селектор српских тенисерки Дејан Вранеш оценио је да је резултат после првод дана реалан.

"Ово је очекиван резултат после првог дана. Надали смо се да би Бојана може да направи изненађењe против Викмајер, ипак, задовољан сам квалитетом њене игре и са оптимизмом улазимо у сутрашње мечеве", казао је Врањеш.

У недељу, другог дана такмичење у хали Спирудом у Шарлрои састаће се Викмајер и Јанковићева и Флипкенс и Јовановски.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи