Читај ми!

Вранеш оптимиста

Селектор Вранеш оптимиста уочи одлучујућих дуела са Белгијом у недељу. Од 13 сати састају Јанковић и Викмајер, а потом следи дуел Флипкенс и Јовановски и меч парова Јанковић/Крунић - Хендлер/Утванчук. Репрезентација која прва оствари три победе проћи ће у следећу фазу.

Селектор тениске ФЕД куп репрезентације Србије Дејан Вранеш рекао је вечерас, након победе Јелене Јанковић и пораза Бојане Јовановски, да је оптимиста уочи одлучујућих дуела са Белгијом у недељу у првом колу Светске групе.

"Веровао сам да Бојана може да направи изјендачење, нажалост, то се није десило. Ипак, задовољан сам њеном игром. Оптимистички улазимо у сутрашње мечеве. Јелена је данас добро играла у првом мечу, иако је било веома хладно у хали. Одиграла је паметно на крају, упркос повреди. Надамо се да ћемо сутра доћи до победе", рекао је Вранеш на конференији за новинаре у белгијском граду Шарлроа.

Јелена Јанковић данас је у првом мечу савладала Кирстен Флипкенс, а Бојана Јовановски изгубила је од Јанине Викмајер.

"Дала сам све од себе, али нисам успела. Било је шанси, али она је јако добро одиграла. Чак сам пропустила вођство од 4:1 у другом сету. Покушаћу сутра да будем боља и надам се тријумфу", истакла је Јовановски.

Сутра се од 13 сати састају Јанковић и Викмајер, а потом следи дуел Флипкенс - Јовановски и меч парова Јанковић/Крунић - Хендлер/Утванчук.

Репрезентација која прва оствари три победе проћи ће у следећу фазу такмичења.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи