Редови за Дејвис куп

Први пут тениска репрезентација Србије игра меч Дејвис купа у Нишу, а карте су распродате за само сат времена. Нишлије стајале у реду на -18 степени, одушевљене што ће у свом граду видети српске тенисере, без обзира на одсуство Новака Ђоковића.

У Нишу су за само сат времена продате су карте за меч првог кола Дејвис купа, који наредног викенда Србија игра са Шведском. Карте су се продавале преко интернета на сајту Кард сервис, а љубитељи тениса ваучере су добијали у књижарама Индиго и Делфи.

Неколико стотина љубитеља тениса у Нишу више од два сата на температури од -18 степени чекало је карте за меч Дејвис купа. Није им сметало ни то што наша репрезентација у Нишу наступа без Новака. Они најупорнији испред продајних објеката били су већ јутрос у 8 сати. Нишлијка која је купила карте каже да јој није тешко да чека по хладноћи, јер воли тенис.

Навијачи су одушевљени што ће наша Дејвис куп репрезентација играти у Нишу. Други саговорник каже да су наши тенисери то заслужили јер су најбољи амбасадори Србије у свету.

Продавци кажу да је оптицају било 600 дневних и 300 ВИП карата. Цена дневне карте је 500, а целог комплета 1500 динара.

У хали Чаир већ сутра почиње постављање подлоге и опреме. Тенисери стижу у недељу.

Репрезентативац Србије Ненад Зимоњић рекао је за РТС да му је драго што ће играти у Нишу.

"Ја очекујем да ће бити пуна хала. То сигурно значи нама спортистима, а опет верујем да је и публици задовољство да нас види уживо и подржи и да нам помогну да дођемо до још једне победе", задовољан је Зики.

Ово је први пут да наша репрезентација игра меч Дејвис купа у Нишу. Прве тренинге тенисери ће имати у понедељак, а извлачење парова је наредног четвртка.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи