Читај ми!

Рат због Нолетове мајице

Није коме је намењено него ко је спретнији. На тај начин се мајица Новака Ђоковића, коју је бацио у публику, уместо код тинејџерке Мелисе, нашла у рукама средовечне Јојл Ротшилд. Две Аустралијанке су после тога започеле братоубилачки, или тачније "сестроубилачки" рат, око тога коме је мајица била намењена.

Мајица Новака Ђоковића коју је бацио својим одушевљеним навијачима после победе над Рафаелом Надалом у финалу Аустралијан опена изазвала је прави мали рат две Аустралијанке.

Четрнаестогодишња Мелиса Кук је у сузама затражила од Јејл Ротшилд да јој врати мајицу "коју је Новак бацио баш њој".

"Новак је видео да сам током целе вечери навијала из све снаге за њега. Молим госпођу да ми врати мајицу", рекла је у сузама Мелиса, али госпођа Ротшилд је била неумољива.

"Не дам мајицу. Моје три кћерке би ме се одрекле да се ја сада одрекнем Новакове мајице", рекла је госпођа Ротшилд.

Она је нагласила да мала Мелиса треба да буде задовољна јер је добила Новакову "знојницу, пешкир и патику".

"То сам добила прошле године", рекла је Мелиса.

Можда би најбољи начин да се овај "рат" оконча била интервенција самог Новака Ђоковића који би "завађене стране" позвао и поклонио им сувенире.

Број коментара 29

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи