Читај ми!

Фед куп

Јелена предводи српске тенисерке

Јелена Јанковић предводиће репрезентацију Србије у четвртфиналу Фед купа против Белгије. Ана је,у договору са селектором, одустала од дуела са Белгијом. Дуел се игра 4. и 5. фебруара у граду Шарлроа.

Селектор српске Фед куп репрезентације Дејан Вранеш саопштио је данас списак тенисерки које је позвао за дуел првог кола Светске А групе, против Белгије. Српске тенисерке предводиће Јелена Јанковић, која је 13. на светској ранг-листи.

На списку селектора Дејана Вранеша осим тренутно 13. тенисерке света налазе се и Бојана Јовановски (90), Александра Крунић (226) и Наталија Костић (537).

Ана Ивановић је отказала наступ због премора после пласмана у осмину финала Аустралијен опена. И Белгија ће бити ослабљена јер је раније данас саопштено да у тиму неће бити Ким Клајстерс.

Меч Белгија - Србија одиграће се 4. и 5. фебруара у белгијском граду Шарлроа. Победник ће у полуфиналу играти против Русије или Шпаније, а поражени ће у плеј-оф за опстанак у Светској групи Фед купа. У првом колу Светске А групе Фед купа састају се још Русија и Шпанија, Италија и Украјина, као и Немачка и Чешка.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи