Читај ми!

Зики и Турсунов без финала

Српско-руски пар није стигао до финала.Тениски пар Ненад Зимоњић и Дмитриј Турсунов изгубио је од Словака Филипа Полашека и Чеха Лукаса Росола са 6:2, 3:6, 13:11, у полуфиналу дубла на турниру у Дохи.

Велика борба у три сета. Чех и Словак су повели у сетовима. Зимоњић и Турсунов узвраћају истом мером и стижу до изједначења. У продуженом, трећем, тај-брејк сету противници су имали више среће и концентрације и у игри нерава успели да стигни до тријумфа и пласмана у финале.

Полашек и Росол ће се за титулу борити против бољег из дуела Италијана Флавија Чиполе и Андреаса Сепија са Немцима Кристофером Касом и Филипом Колшајбером.

Турнир у Дохи игра се за укупни наградни фонд од милион долара, а победничком пару припашће чек на 56.150 долара и нових 250 АТП бодова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи