Читај ми!

Теодосић: Олако смо ушли у меч

Милош Теодосић рекао је да је његова екипа олако ушла у утакмицу против Бразила и да "велика већина" играча тек треба да покаже колико вреди. "Ако овако будемо ушли у меч са Шпанцима, та утакмица ће се завршити са 30 разлике за њих", рекао плеј Србије.

Кошаркашки репрезентативац Србије Милош Теодосић рекао је да је његова екипа олако ушла у утакмицу против Бразила и да "велика већина" играча тек треба да покаже колико вреди.

"Превише лако смо ушли у утакмицу, што као тим не смемо да дозволимо. Велика већина нас овде тек треба да покаже колико вреди, а не да улазимо толико опуштено у утакмице", рекао је Теодосић новинарима после утакмице.

Бразил је добро почео, имао двоцифрену предност, али је Србија успела да се врати добром игром у трећој четвртини, коју је добила са 32:12. Бразил је последњу деоницу добио са 21:9.

"У другом полувремену смо показали тимски дух, сви до једног: Стефан (Марковић), Богдан (Богдановић), (Мирослав) Радуљица... Сви су одиграли сјајну одбрану са много енергије, где смо се вратили из великог минуса. Али имали смо седам разлике, а они су направили серију од 12:0. То не смемо да дозволимо, поготово не у овако важним утакмицама", рекао је он.

Кошаркаши Србије у четвртак од 22 часа играју против домаћина турнира Шпаније.

"Ако овако будемо ушли у меч са Шпанцима, та утакмица ће се завршити са 30 разлике за њих. Морамо да 'отворимо' меч, као што смо сада 'отворили' друго полувреме и да играмо ону кошарку какву знамо да играмо. Можда су и ти кошеви чудни, али да не тражим алиби. Сви смо промашили бар по један пенал, не знам да објасним зашто", рекао је он.

На питање да ли би желео да Србија у четвртфиналу игра против Бразила, Теодосић је одговорио: "Да, ја бих волео реванш".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару