РТС у Русији: Два дана до Мундијала, "орлови" су спремни

Иако се налазе на обали Балтика, репрезентативци нису одлазили на купање, већ су обавили своје обавезе у виду конференције и тренинга. За РТС говорио је Душан Тадић, који је рекао да сви у репрезентацији мисле на сваки детаљ и да жељно ишчекују почетак Светског првенства у Русији.

Тадић је говорио о напорним тренинзима репрезентације пред почетак такмичења.

"Сви хоћемо што боље да се припремимо за Костарику, ако не тренираш добро, нећеш имати добар резултат. Ми смо професионалци, треба нам индивидуалан и додатан рад и припремамо се што боље могуће. Мислимо о сваком детаљу и надамо се жељеном циљу", рекао је Тадић

Српски репрезентативац рекао је да је сваки репрезентативац фокусиран пре свега на меч са Костариком и да ће наша репрезентација наметнути свој стил игре на том мечу.

"Мислим да ћемо тражити своју игру, али исто тако мислим да ће битни детаљи у игри противника, покушаћемо да искористимо њихове мане, а исто тако неутралишемо њихове врлине. Фокусирани смо за сад само на утакмицу са Костариком, све што радимо на тренингу и ван њега тиче се Костарике", додао је Тадић.

Фудбалер Саутемптона изјавио је да он и његови саиграчи из репрезентације не размишљају о клупској каријери, већ да су сви мислима у мечу против Костарике, који нестрпљиво ишчекује.

"Сви су максимално фокусирани само на СП. Велико је задовољство и част играти за национални тим, имамо прелепе услове за рад, волео бих да се сутра игра утакмица, али мислим да увек има нешто додатно да се припреми, тако да ипак није наодмет још пар дана до првенства", закључио је Тадић.

Први меч на Мундијалу у Групи Е, Србија игра 17. јуна против Костарике, након чега је очекују дуели са Швајцарском и Бразилом. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару